סרטנים קלויים עם מורלים וחמאת מורל
סרטנים קלויים עם מורלים וחמאת מורל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך סרטנים ענקיים, שן שום, פטריות מורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus, אספרגוס מטוגן בחמאה עם מורלים, ו צלוי עגל עם מורלים.
הוראות
דק קוצצים מספיק מורלים טריים או מורלים מחדש למדוד 1/2 כוס (ארוז); שמורת הנותרים מורלים. ממיסים 1 חמאת כף במחבת בינונית לא דביקה על חום בינוני.
להוסיף 1/4 כוס שאלוט ושום; sauté 1 דקה.
מוסיפים מורלים קצוצים וקורנית; מטגנים 2 דקות. אם באמצעות מורלים יבשים, להוסיף שמורות השריית נוזל למחבת, משאיר כל משקעים מאחור. להגביר את החום; להרתיח עד כמעט כל הנוזל מתאדה, על 8 דקות.
העברת תערובת מורל לקערה קטנה; מגניב.
מערבבים 7 כפות הנותרים חמאה לתוך תערובת מורל. מתבלים קלות במלח ופלפל. (מורל חמאה ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
באמצעות מספריים, לחתוך לאורך פגז האחורי של כל חסילון כל הדרך עד הזנב, חשיפת וריד; לשלוף וריד. תסובב את הסרטנים. באמצעות סכין חדה קטנה ומתחילה ממש מתחת לקצה הזנב, פרפר כל חסילון על ידי חיתוך 1/4 אינץ ' חריץ עמוק לקצה הנגדי.
מניחים סרטנים, צד פגז למטה, על גיליון אפייה מעוטר. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מחממים תנור ל 260°. להמיס 2 כפות חמאה מורל במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט 1/2 כוס הנותרים; סאוטה עד הזהב, על 3 דקות.
להוסיף מורלים טריים שלמים או מורלים מחדש ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
בינתיים, מורחים 1 כפית חמאת מורל על כל חסילון ענק (או 1/4 כפית על כל אחד 24 סרטנים גדולים). צלי רק עד שסרטנים הם אטומים במרכז, כ 7 דקות עבור סרטנים ענקיים או 4 דקות עבור סרטנים גדולים. הסרטנים העליונים עם חמאת מורל שנותרה, חלוקת שווה. לחזור לתנור רק מספיק זמן כדי להמיס חמאה מעט, על 10 שניות.
* אם באמצעות מורלים יבשים: להביא 3 כוסות מים להרתיח בסיר בינוני.
הסר מהחום. כיסוי; תן תלול 1 שעה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר morels לקערה. מילואים השריית נוזל.
פטריות מורל, עם עיצוב חלת הדבש שלהם, דורשים השרייה יסודית במים. לטבול מורלים בקערה גדולה של מים להתסיס בעדינות לשחרר לכלוך, ואז להרים, עוזב חצץ מאחור. Pat morels יבש ולהשתמש באופן מיידי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.