סשימי נפוליאון
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? סשימי נפוליאון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 839 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, נבטים, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מאווי בצל נפוליאון עם רוטב ג'ינג'ר כתום, טונה סשימי, ו סלט הסשימי של נובו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, ווסאבי, ורוטב סויה עד מומס. בהדרגה להקציף בשמן זית. שמור.
עם סכין חדה מאוד עם להב דק, מאוד דק לחתוך את הדג נגד התבואה.
כאשר חותכים את הליבוט, לחתוך את העור כפי שהיית סלמון מעושן. שמור.
חותכים את עורות wonton לרוחב במחצית, מה שהופך 15 חתיכות.
במחבת, כוס חום של חמאה מבהירה על חום מתון. מטגנים את עורות וונטון עד זהב בכל צד, הוספת חמאה יותר לפי הצורך.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
מניחים עור וונטון על כל אחת מארבע צלחות.
שכבת הדג כדי להתאים את העור וונטון, להפריד את הדגים עם עלי וונטון וכלה בשכבה של שכבות דגים (4 שכבות לצלחת, יצירת אפקט נפוליאון).
הכנס עלה שיסו מתחת לפינה של כל נפוליאון.
לנקז ולייבש את הצנון ולפזר עם דייקון, נבטים, ועירית מעל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;