סתיו קציר Veggie פיצה
המתכון בסתיו קציר Veggie פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, ארוגולה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט קציר סתיו, סלט קציר סתיו, ו פופקורן קציר הסתיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במחבת אפייה רדודה, לזרוק קוביות סקווש עם כמות קטנה של שמן. צולים כ -45 דקות או עד רך וקרמל מעט.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לחמם כמות קטנה של שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים רק עד קרמל. תניח בצד.
הסר סקווש מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור לטמפרטורה קרא על פיצה קרום יכול. עם מזלג, מחית גס סקווש; להפריש.
על אבן פיצה מקומטת קלות או גיליון עוגיות, פרוס פיצה; לחץ לתוך סיבוב 12 אינץ'.
אופים 5 דקות. בינתיים, ליבת תפוח דק לחתוך; להפריש.
החלק העליון של הקרום אפוי חלקית עם מחית סקווש, 3/4 כוס גבינת צ 'דר, תפוח, בצל, גבינת גורגונזולה וגבינת צ' דר שנותרה.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב 10 דקות.
פיצה למעלה עם ארוגולה או, אם תרצה, ארוגולה השליכה עם התזה של מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.