עגבניות Tomatillo Chutney - ' טום טום
עגבניות Tomatillo Chutney - ' טום עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך tomatillos, צימוקים זהובים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 80%. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, גרופר עם צ'אטני צ' ילה Tomatillo-And-Green, ו עגבניות צ'אטני, איך לעשות עגבניות צ' אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות הירוקות, tomatillos, צימוקים, בצל, סוכר חום, מלח, חומץ תפוחים תפוחים, תבלין כבישה, אבקת צ ' ילי, זנגביל מגובש, וזרע חרדל חום לסיר גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר החום מומס. להפחית את החום, ומבשלים את chutney עד מעובה, 1 עד 2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על chutney מלהישרף על הקרקעית.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את chutney לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 עד 20 דקות, או את הזמן המומלץ על ידי משרד הארכת המחוז שלך.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה. כל צ ' אטני לא משומר יכול להיות בקירור או קפוא.