עגבניות, בזיליקום וריקוטה ג'לאטי
עגבניות, בזיליקום, וריקוטה Gelati עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 393 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח גס כשר, עגבניות דמעה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ריקוטה, עגבניות וטורט בזיליקום, מרק עגבניות עם גבינת ריקוטה ובזיליקום, ו טארט עגבניות ירושה עם ריקוטן ובזיליקום.
הוראות
מחית עגבניות במעבד עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים לשחרר די רסק עגבניות למדוד 2 כוסות. זרוק כל רסק שנותר ומוצקים במסננת.
מוסיפים 1 כוס סירופ פשוט מקורר וקורטוב של מלח גס כשר מחית עגבניות מתוח; מערבבים כדי להתמזג.
העברת תערובת עגבניות ליצרן גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
להעביר ג ' לאטו למכולה; לכסות להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לעשות קדימה:יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
להביא 1 1/2 כוסות סירופ פשוט להתבשל בסיר קטן.
הסר מהחום; להוסיף 3 כוסות עלי בזיליקום סירופ ומערבבים עד נבול.
העברת תערובת בזיליקום לקערה ומקרר עד קר, על 2 שעות. תערובת בזיליקום מחית ו 6 כפות מים בבלנדר עד חלקה.
העברת תערובת בזיליקום למכונת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
להעביר ג ' לאטו למכולה; לכסות להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לעשות קדימה:יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
מערבבים גבינת ריקוטה וחלב במעבד; מחית עד חלקה.
מוסיפים 3/4 סירופ פשוט כוס תהליך עד מעורבב וחלק.
העברת תערובת ריקוטה למכונת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
להעביר ג ' לאטו למכולה; לכסות להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לעשות קדימה:יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
מערבבים 1 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר קטן כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד צבע הוא ענבר בינוני( לא ענבר עמוק), מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים מחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
הסר מחבת מהחום. בעדינות לזרוק עגבניות לתוך סירופ קרמל חם, הטיה מחבת מעיל. באמצעות מזלג, להרים במהירות עגבניות ולהעביר גיליון נייר. עגבניות מגניבות לחלוטין. לעשות קדימה: עגבניות שרי מסוכרים ניתן לעשות 5 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
יוצקים מספיק שמן צמחי לסיר קטן כבד כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. חברו מדחום לטגנים עמוקים לצד הסיר.
חום שמן על חום בינוני עד 350 ° F.
מוסיפים עלי בזיליקום ומטגנים רק עד שקוף, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בזיליקום מגבות נייר לניקוז. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
באמצעות 1-1 1/2 אינץ גלידה סקופ, כפית 1 כף של כל גלידה לתוך קערות רדודות או משקפיים.
מקשטים עם עגבניות שרי מסוכרות ועלי בזיליקום מטוגנים ומגישים.