עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות יורים
עגבניות ג'ינג'ר Gelée צדפות היורים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 9 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות, עלי כוסברה, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יורה אגס-ג'ינג'ר, מרק עגבניות ופופקורן כמהין, ו יורי מרק עגבניות שמנת עם מקלות גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
פירה רבע עגבניות עם זנגביל במעבד מזון עד חלקה, על 2 דקות.
העברה לסיר כבד קטן ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
נקה את המעבד ביסודיות, ולאחר מכן פירה הנותרים עגבניות בקבוצות עם צ ' ילי, מלח וסוכר עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים בפרה ג ' ינג ' ר עגבניות מבושל.
קו מסננת גדולה עם ריבועי גזה מוערמים ולהגדיר מעל סיר עמוק שאינו מגיב או דלי נקי גדול. בזהירות לשפוך purée לתוך מרכז cheesecloth. לאסוף צדדים של cheesecloth מעל purée כדי ליצור שק גדול לקשור צדדים יחד בצורה מאובטחת עם חוט קרוב ככל האפשר purée, אבל בלי לסחוט purée. לקשור שק כף עץ ארוך יותר בקוטר של סיר ולהסיר מסננת. כף להגדיר על פני החלק העליון של הסיר, השעיית שק בתוך סיר והשאיר כמה סנטימטרים מתחת שק, כך שהוא לא יישב בכל מי עגבניות המצטבר. (לחלופין, להעביר מים עגבניות למיכל אחר כפי שהוא מצטבר.)
תן שק לתלות 4 שעות בטמפרטורת החדר.
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר כבד 7-8 ליטר.
מוסיפים צדפות ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, עד שהצדפות נפתחות לרווחה, ערבוב ובדיקה בתדירות גבוהה לאחר 6 דקות והעברת צדפות כפי שנפתחו לקערה. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 10 דקות.) כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, shuck צדפות.
להשליך שק cheesecloth ותכולתו בלי לסחוט.
יוצקים מי עגבניות דרך מסננת גדולה מרופדת במגבת נייר לחה לקערה. מדדו 4 כוסות מי עגבניות ושמרו שארית לשימוש נוסף.
להעביר 1/2 כוס עגבניות מים לסיר קטן, ואז מפזרים ג ' לטין ולתת לרכך 1 דקה.
חום מעל חום נמוך, ערבוב, רק עד ג ' לטין הוא מומס, ואז לערבב לתוך הנותרים 31/2 כוסות עגבניות מים.
מסדרים כוסות על מגשים ומניחים 1 או 2 עלי כוסברה בכל אחד, ואז צדפה, ולאחר מכן 1 או 2 עלי כוסברה נוספים.
מוסיפים על 1 כף מים עגבניות לכל כוס (מערבבים מים בכל פעם כך ג ' לטין נשאר מופץ היטב) וצינה, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות. (ג ' לטין יהיה מעובה אבל לא להגדיר; זה צריך להחליק בקלות מתוך זכוכית.)
* מי עגבניות (ללא ג ' לטין) ניתן לעשות 2 ימים קדימה.
יוצקים דרך מסננת מצופה נייר מגבת, ואז צמרמורת, מכוסה.* יורים יכול להיות מקורר עד 1 יום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.