עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד
ראש לחנות ולקחת חלמונים, כמה מקפים רוטב חם, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב ר ' מולדה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד שרימפס.
הוראות
מקציפים יחד את הקמח והמים בקערה רדודה עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים ברוטב חם, מלח ופלפל.
מורחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
טפחו על העגבניות יבשות עם מגבות נייר.
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב. מתבלים את העגבניות משני הצדדים במלח ופלפל. טובלים כל עגבנייה בבלילה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור בקמח התירס וללטף את העודפים. מטגנים את העגבניות, בקבוצות, עד להזהבה משני הצדדים.
מורחים את שני צידי הלחם עם מעט מרוטב הרמולדה. למעלה 1 בצד עם כמה פרוסות עגבניות, כמה רצועות של בייקון, וכמה גרגר הנחלים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת, רוטב-בצד למטה. חזור על הפעולה להכנת 4 כריכים.
מקציפים יחד את החלמונים, מיץ הלימון, החומץ עד שהם חיוורים. מטפטפים לאט את שמן הקנולה עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מקציפים פנימה את החרדל, הקורניצ ' ונים, הטימין ומתבלים במלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתיך.
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה. למתכונים הקוראים לביצים גולמיות או לא מבושלות בעת הגשת המנה השתמשו בביצי קליפה שטופלו להשמדת סלמונלה, בפסטור או בשיטה מאושרת אחרת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
![ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.]()
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.