קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד
ראש לחנות ולקחת חלמונים, כמה מקפים רוטב חם, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב ר ' מולדה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד שרימפס.

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח והמים בקערה רדודה עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים ברוטב חם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מורחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
3
טפחו על העגבניות יבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב. מתבלים את העגבניות משני הצדדים במלח ופלפל. טובלים כל עגבנייה בבלילה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור בקמח התירס וללטף את העודפים. מטגנים את העגבניות, בקבוצות, עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מורחים את שני צידי הלחם עם מעט מרוטב הרמולדה. למעלה 1 בצד עם כמה פרוסות עגבניות, כמה רצועות של בייקון, וכמה גרגר הנחלים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת, רוטב-בצד למטה. חזור על הפעולה להכנת 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מקציפים יחד את החלמונים, מיץ הלימון, החומץ עד שהם חיוורים. מטפטפים לאט את שמן הקנולה עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
מקציפים פנימה את החרדל, הקורניצ ' ונים, הטימין ומתבלים במלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתיך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
GherkinsGherkins
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה. למתכונים הקוראים לביצים גולמיות או לא מבושלות בעת הגשת המנה השתמשו בביצי קליפה שטופלו להשמדת סלמונלה, בפסטור או בשיטה מאושרת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.