קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד

עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב רמולד
ראש לחנות ולקחת חלמונים, כמה מקפים רוטב חם, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב ר ' מולדה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם רמולד שרימפס.

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח והמים בקערה רדודה עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים ברוטב חם, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים את קמח התירס על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
טפחו על העגבניות יבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב. מתבלים את העגבניות משני הצדדים במלח ופלפל. טובלים כל עגבנייה בבלילה ונותנים לעודף לטפטף. לחפור בקמח התירס וללטף את העודפים. מטגנים את העגבניות, בקבוצות, עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים את שני צידי הלחם עם מעט מרוטב הרמולדה. למעלה 1 בצד עם כמה פרוסות עגבניות, כמה רצועות של בייקון, וכמה גרגר הנחלים. למעלה עם פרוסת לחם אחרת, רוטב-בצד למטה. חזור על הפעולה להכנת 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
6
מקציפים יחד את החלמונים, מיץ הלימון, החומץ עד שהם חיוורים. מטפטפים לאט את שמן הקנולה עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקציפים פנימה את החרדל, הקורניצ ' ונים, הטימין ומתבלים במלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתיך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
GherkinsGherkins
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מטבחי רשת מזון ממליצים על זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בגלל הסיכון לסלמונלה או מחלה אחרת הנישאת במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, בקירור נכון, נקיות, כיתה א 'או א' עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או הלבנים לקליפה. למתכונים הקוראים לביצים גולמיות או לא מבושלות בעת הגשת המנה השתמשו בביצי קליפה שטופלו להשמדת סלמונלה, בפסטור או בשיטה מאושרת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.