עגבניות עם בוראטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות עם בורטן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, בורטה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עגבניות ירושה עם בוראטה, פטוצ'יני עם עגבניות צרובות, תרד ובורטה, ו לחם בגריל עם פסטו, בורטן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
מורחים צנוברים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 8 עד 10 דקות, עד השחמה קלה.
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את צנוברים, שום, בזיליקום, פטרוזיליה ומלח לתוך משחה חלקה. לטפטף לאט בשמן זית ולהוסיף Parmigiano-רג ' יאנו, ערבוב היטב לשלב. ממש לפני ההגשה, מתבלים במיץ לימון ומלח נוסף לפי הטעם. תניח בצד. עושה שלושה רבעים כוס.סלט
חותכים את העגבניות לחתיכות בגודל ביס. לשנות את הגדלים והצורות על פי הצורה של כל עגבניות כדי להשיג הרבה מגוון, כמה פרוסות, כמה גושים, ענבים קטנים או דובדבנים עזבו שלם. סדר את העגבניות על מגש הגשה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
באמצעות סכין חדה לבצע חתך בצורת x קטן על החלק העליון של כדור buratta. לקלף בעדינות את העור קצת כדי לחשוף את הפנים הרך.
מניחים את הגבינה באמצע העגבניות.
לטפטף את העגבניות עם פסטו שמורות, מקשטים את הגבינה עם שמן זית יותר, מלח ופלפל ומגישים מיד.