עגבניות-פרושוטו גבינה בגריל
עגבניות פרושוטו גבינה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן זית, לחם מחיטה מלאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עגבניות בגריל, תאנה ופיצה פרושוטו, צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו, ו עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בסיר קטן על חום בינוני, לבשל עגבניות, בצל ושום עד עגבניות נשבר ודומה ריבה, 15 דקות.
מוסיפים חומץ ודבש; מבשלים עד ג ' אם מתעבה, 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור; מסירים מהחום.
על גיליון עוגיות, לארגן לחם בשכבה אחת. למעלה כל פרוסה עם 1/4 כוס גבינה 1 פרושוטו פרוסה; אופים עד גבינה נמסה, 3 דקות.
מחלקים ריבת עגבניות בין 4 חצאי כריך; העליון עם חצאי כריך הנותרים.
במחבת בינונית על חום בינוני, חום 1 כף שמן. לבשל כריך אחד, להפוך פעם אחת, 3 דקות לכל צד. חזור עם שאריות שמן וכריכים.