עגבניות פריכות, קישואים ולחם חצילים מוקרמים
עגבניה פריך, קישואים וחצילים לחם מוקרם הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חצילים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עגבניות פריכות, קישואים ולחם חצילים מוקרמים, קישואים, חצילים, עגבניות מוקרמים, ו אורז חום גביני מוקרם עם קישואים וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת, לזרוק את החצילים וקישואים עם 1 כפית מלח כשר ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
מסננים היטב בעדינות לסחוט כל נוזל עודף.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית עם השום. מעיל 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה עם 1 1/2 כפיות של שמן שום חדור. לקרוע את הלחם לחתיכות 2 אינץ ' בשורה התחתונה של צלחת אפייה עם לחם, מתאים את החלקים בחוזקה יחד.
לטפטף את הלחם עם 2 כפות של שמן שום העונה עם מלח ופלפל.
מפזרים את הלחם עם חצי בזיליקום.
בקערה בינונית, לזרוק את החצילים וקישואים עם 2 כפות של שמן השום ועונה עם מלח ופלפל.
מפזרים את פרוסות העגבניות עם מלח ופלפל. מסדרים את החצילים, קישואים ועגבניות על הלחם, חופפים אותם במידת הצורך.
מפזרים את עלי הקורנית, מלח ופלפל וטפטוף עם שמן השום הנותר.
אופים את הקרם במשך כ 40 דקות, עד שהירקות מתחילים להשחים והחלק התחתון של הלחם הוא חום זהוב.
הסר את gratin הירקות מהתנור ולתת לעמוד עד מקורר מעט, על 10 דקות.
מפזרים את בזיליקום שנותר, לחתוך לחתיכות לשרת.