עגבניות צלויות, בצל אדום ועוגת ארוגולה
מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ארוגולה, סוכר חום, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, מעדן צלוי עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים וארוגולה, ו אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ב 375 F. מגררים את המוצרלה.קח את הבצק שלך העליון עם הבצל (0.5 מהקצה).המשיכו עם המוצרלה ולאחר מכן הניחו את העגבניות למעלה, עם הפנים למעלה.מבשלים בתנור במשך 30 עד 35 mns, או עד הבצק הוא זהב.
הסר מהתנור ולתת להתקרר.כאשר מוכן לשרת, העליון אותו עם ארוגולה שטף טרי, פרמזן מגולח, צנוברים, מלח ופלפל, וקורטוב של שמן זית. הטארט הזה פושר מעולה.