קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה

עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות ומוצרלה Bruschettan טרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 168 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו, ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה, ו פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.פרוס 1/8 אינץ ' את שני החלק העליון והתחתון של העגבניות. לעמוד כל עגבניה על קצה אחד ולפרוס כלפי מטה, בעקבות העקומה וחיתוך רק לתוך הבשר, משאיר מאחור את הזרעים (החתיכות שחתכת ייראו עלי כותרת). זרוק את הזרעים וחלק pulpy.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את עלי הכותרת עם שאר החומרים בקערה בינונית וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את עלי הכותרת עגבנייה, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה במרווחים כ 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
יוצקים את התוכן הנותר של הקערה על העגבניות.צולים את העגבניות עד שהן מצומקות ואדומות כהות, אבל עדיין מחזיקות בצורתן, בין 45 ל-50 דקות. (אם יש לך עגבניות גדולות יותר, הם עשויים לקחת יותר זמן.) מגניב על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To להרכיב: בעוד חתיכות לחם בגריל עדיין חם, לחלק את פרוסות מוצרלה ביניהם ואת העונה בקלילות עם מלח. מחלקים את העגבניות הקלויות באופן שווה מעל המוצרלה. לקרוע את עלי הבזיליקום לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.