עגבניות צלויות עם פנים פתוחות
אם $1.41 למנה נופל בתקציב שלך, BLTs עגבניות קלוי פתוח פנים יכול להיות נהדר חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 538 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בייקון, מיונז, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו סלמון עם פנים פתוחות BLTs אבוקדו, פימיאנטו גבינה עם פנים פתוחות, ו כריכי ביצה ועגבניה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 250 מעלות F. מסדרים את העגבניות חתוכות בצד על תבנית אפייה; מפזרים 1/2 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
טפטוף בשמן זית. צולים עד מעט יבש על פני השטח, על 3 שעות, 30 דקות; בואו מגניב. (העגבניות ניתן קלוי עד יום אחד קדימה; לקרר במיכל אטום.)
לטאטא את המיונז, חזרת, ופלפל לפי הטעם; מכסים ומקררים.
לזרוק את הכרוב, בצל אדום, התזה של מים 1/2 כפית מלח במסננת להגדיר מעל קערה; תן ניקוז עד הכרוב מתרכך, על 20 דקות. לשטוף היטב עם מים קרים, לסחוט את הנוזל העודף להתייבש.
בינתיים, מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך; שומרים את הטפטוף.
טוסט הלחם. לזרוק את תערובת כרוב עם שמיר, 1 כפית של טפטוף בייקון, חומץ, ופלפל לטעום בקערה. למעלה כל חתיכת טוסט עם כמה מיונז חזרת, 2 פרוסות בייקון, 2 חצאי עגבניות קלויים וכמה תערובת הכרוב.