עגבניות קלויות, מוצרלה ורוקט
אם יש לכם לחם, מעט ענפי קורנית, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט רוקט ומוצרלה Farfalle, דם כתום, מוצרלה וסלט רקטות, ו סלט רקטות אפרסק ומוצרלה עם קרוטונים בלסמיים תוצרת בית.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להניח עגבניות, בצד לחתוך, במגש צלייה טפטוף עם 1 כף שמן זית, חומץ בלסמי וקורנית. עונה ומבשלים 30 דקות.
בינתיים, לחם קלוי עד זהב. מחלקים בין 2 צלחות העליון עם עגבניות. פיזור על מוצרלה, עלי בזיליקום רקטות.
טפטוף עם שמן זית ומגישים.