עגבניות-שומשום פסטה לזרוק
צריך תוספת ללא חלב? עגבניות-שומשום פסטה לזרוק יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 7. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל ג'לפנו, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו עגבניות פסטה לזרוק, כרוב עגבניות פסטה לזרוק, ו עגבניות טריות פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה; מרתיחים 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי, מרתיחים 2 דקות יותר או עד שהפסטה רכה. שוטפים במים קרים ומסננים.
מוסיפים את העגבניות, הפטריות, התרד, הבצל והקשיו; לזרוק.
בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
יוצקים מעל תערובת פסטה; לזרוק בעדינות לציפוי.