עגבניות תפוז מרמלדה
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ תפוזים, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 19%. נסו עגבניות תפוז מרמלדה, עגבניות-תפוז עוף מרמלדה: תצוגה מקדימה חיה דרומית, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping (מתכונים דומים).
הוראות
אם תרצה, לעקר צנצנות, מכסים, ורצועות בורג.
Chill 2 צלחות קטנות (לבדיקת ריבה).
מבשלים את כל החומרים, כולל מיצים שמורים מעגבניות, בסיר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס, על 6 דקות. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות כמו ריבה מתעבה (כדי למנוע חריכה) והתאמת חום לפי הצורך, עד בדיקות ריבה נעשה, 50 דקות עד 1 1/4 שעות. להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר 50 דקות: טיפת כפית של ריבה על צלחת מצוננת, ואז להטות; זה צריך להישאר תל ולא לרוץ (במידת הצורך, להסיר סיר של ריבה מחום תוך כדי בדיקה).
אם לא עיבוד, מגניב ריבה, חשוף, ואז לצנן במיכל אטום (רצוי זכוכית).
אם עיבוד, צנצנות ניקוז במהופך על מגבת מטבח נקי 1 דקה, ולאחר מכן הפוך. מצקת ריבה לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בראש. הפעל סכין דק בין ריבה וצנצנת לחסל בועות אוויר.
חותם, תהליך, ולאחסן צנצנות מלאות (ומרתיחים ריבה בצנצנות 10 דקות).
בואו ריבה לעמוד בצנצנות לפחות 1 יום עבור טעמים להתפתח.
* ריבה שומר, צונן, 3 שבועות.