עגול 2 פיתות ערימה על עם רוטב יוגורט פיקנטי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3825 קלוריות, 180 גרם חלבון ו 208 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב חריף, ירכיים עוף, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו פלאפל בפיתה עם רוטב יוגורט, כריכי פיתה ממולאים בחומוס עם רוטב יוגורט, ו ירקות מיני בורגר פיתה עם רוטב יוגורט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סיר איטי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
עבור רוטב יוגורט פיקנטי: בקערה קטנה, מערבבים את היוגורט יחד עם רוטב חריף ונענע. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. עבור פיתה: בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב את העוף שמור וירקות ומבשלים עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
רוטב חריף
עוף שלם
יוגורט
רוטב
מנטה
פיתה
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
3
מניחים את הפיתות על 2 צלחות. מעל כל אחד עם עוף וירקות, רומיין קצוץ ולאחר מכן לטפטף עם יוגורט מתובל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
רומיין
יוגורט
פיתה
4
עבור רוטב יוגורט פיקנטי: בקערה קטנה, מערבבים את היוגורט יחד עם רוטב חריף ונענע. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. עבור פיתה: בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב את העוף שמור וירקות ומבשלים עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
רוטב חריף
עוף שלם
יוגורט
רוטב
מנטה
פיתה
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
5
מניחים את הפיתות על 2 צלחות. מעל כל אחד עם עוף וירקות, רומיין קצוץ ולאחר מכן לטפטף עם יוגורט מתובל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
רומיין
יוגורט
פיתה
6
בשקית גדולה zip-top, מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, אבקת שום וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
פפריקה
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
8
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את העוף והחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד העוף מתבשל, לבישול איטי מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והבצל. למעלה עם ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
עגבנייה
עוף שלם
פלפלים
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
10
באותו מחבת המשמשת להשחים את העוף, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים מעל העוף בבישול האיטי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד העוף הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
13
בסיר בינוני, לשלב 2 כוסות מים, האורז, פתיתי פלפל אדומים, גרידת לימון, מיץ של חצי לימון וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גרידת לימון
מיץ
לימון
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
כדי להגיש, כפית את האורז על מגש עמוק ומצקת את העוף והירקות הספרדיים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
מקשטים עם הזיתים וסוחטים את מיץ הלימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
זיתים
16
בשקית גדולה zip-top, מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, אבקת שום וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת שום
פפריקה
קמח לכל מטרה
17
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
18
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
מוסיפים את העוף והחום מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד העוף מתבשל, לבישול איטי מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והבצל. למעלה עם ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
עגבנייה
עוף שלם
פלפלים
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
20
באותו מחבת המשמשת להשחים את העוף, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
22
יוצקים מעל העוף בבישול האיטי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, או עד העוף הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
23
בסיר בינוני, לשלב 2 כוסות מים, האורז, פתיתי פלפל אדומים, גרידת לימון, מיץ של חצי לימון וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גרידת לימון
מיץ
לימון
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
24
כדי להגיש, כפית את האורז על מגש עמוק ומצקת את העוף והירקות הספרדיים מעל.