עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטה e Vitello
עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטן E Vitello נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כדורי בשר עם ריקוטה: Polpettone con la Ricotta, כדורי ריקוטה עדשים, ו כדורי ריקוטה פטריות.
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את העגל, גבינה, ביצה, Parmigiano, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. כאשר התערובת מעורבב היטב, לעצב אותו לתוך כמה כדורים בקוטר 1 אינץ'. אבק קל כל כדור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Parmigiano Reggiano
גבינה
מוסקט
קמח לכל מטרה
עגל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
במחבת גדולה וכבדה עם צדדים גבוהים למדי, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הכדורים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם בצבע חום זהוב אחיד.
4
הסר עם עכביש או כף מחוררת ולשמור חם בעוד כדורי הבשר הנותרים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
5
בינתיים, בסיר קטן, מחממים את רוטב העגבניות על חום גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע. שמור חם בזמן שהקציצות מבשלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מגישים את כדורי הבשר ברוטב חם, עם עלי בזיליקום מפוזרים כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
רוטב חריף
כדורי בשר
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.