קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטה e Vitello

עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטה e Vitello
עגל וקציצות ריקוטה: Polpettine di ריקוטן E Vitello נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כדורי בשר עם ריקוטה: Polpettone con la Ricotta, כדורי ריקוטה עדשים, ו כדורי ריקוטה פטריות.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את העגל, גבינה, ביצה, Parmigiano, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. כאשר התערובת מעורבב היטב, לעצב אותו לתוך כמה כדורים בקוטר 1 אינץ'. אבק קל כל כדור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עגלעגל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
במחבת גדולה וכבדה עם צדדים גבוהים למדי, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הכדורים, כמה בכל פעם, ומבשלים עד שהם בצבע חום זהוב אחיד.
4
הסר עם עכביש או כף מחוררת ולשמור חם בעוד כדורי הבשר הנותרים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
בינתיים, בסיר קטן, מחממים את רוטב העגבניות על חום גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע. שמור חם בזמן שהקציצות מבשלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מגישים את כדורי הבשר ברוטב חם, עם עלי בזיליקום מפוזרים כמו לקשט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטב חריףרוטב חריף
כדורי בשרכדורי בשר
7
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח