עגל מרסלה
עגל מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, קציצות עגל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד הקצף שוכך, אז פטריות sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל חום, כ 10 דקות.
מוסיפים שום ופטרוזיליה ו sauté, ערבוב, 1 דקה.
להעביר לקערה ולנגב מחבת נקייה.
בשר עגל יבש, ואז מפזרים מלח, פלפל, טימין, אורגנו.
חום 1/2 שמן כפות עם 1 כפית חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שומן הוא חימום, במהירות לדלות 2 או 3 חתיכות של עגל בקמח, רועד את עודף, ואז לטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד (בשר עדיין יהיה מעט ורוד בפנים).
להעביר מגש עם מלקחיים ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. בשר עגל מוקפץ נשאר ב 2 קבוצות יותר באמצעות שמן וחמאה הנותרים.
הוסף Marsala למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי. מערבבים demiglace ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים בתערובת פטריות ומיצי עגל שנצברו על מגש, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מבשלים 2 דקות יותר וכפית על עגל.
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).