קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עגל מרסלה

עגל מרסלה
עגל מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, קציצות עגל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד הקצף שוכך, אז פטריות sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל חום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום ופטרוזיליה ו sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
להעביר לקערה ולנגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בשר עגל יבש, ואז מפזרים מלח, פלפל, טימין, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חום 1/2 שמן כפות עם 1 כפית חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שומן הוא חימום, במהירות לדלות 2 או 3 חתיכות של עגל בקמח, רועד את עודף, ואז לטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד (בשר עדיין יהיה מעט ורוד בפנים).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר מגש עם מלקחיים ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. בשר עגל מוקפץ נשאר ב 2 קבוצות יותר באמצעות שמן וחמאה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הוסף Marsala למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי. מערבבים demiglace ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים בתערובת פטריות ומיצי עגל שנצברו על מגש, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מבשלים 2 דקות יותר וכפית על עגל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
9
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום