עגל מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, קציצות עגל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד הקצף שוכך, אז פטריות sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל חום, כ 10 דקות.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכית
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
חום 1/2 שמן כפות עם 1 כפית חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. בעוד שומן הוא חימום, במהירות לדלות 2 או 3 חתיכות של עגל בקמח, רועד את עודף, ואז לטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד (בשר עדיין יהיה מעט ורוד בפנים).
להעביר מגש עם מלקחיים ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. בשר עגל מוקפץ נשאר ב 2 קבוצות יותר באמצעות שמן וחמאה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הוסף Marsala למחבת ו deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי. מערבבים demiglace ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים בתערובת פטריות ומיצי עגל שנצברו על מגש, ולאחר מכן מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מבשלים 2 דקות יותר וכפית על עגל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
* אנו משתמשים בזהב Demi-Glace, זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ועל ידי הזמנת דואר מיותר גורמה (800-860-938
9
או את חצי השטח / רוטב חום מ Citarella (212-874-0383).