קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

עדיף בישול איטי עוף חזק

עדיף בישול איטי עוף חזק
אם יש לכם עגבניות משומר, חרדל דיז'ון, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-5 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, צלחת עוף חורף חזקה, ו עוף אפוי שום חזק.

הוראות

1
בבישול איטי, לשלב את העוף, חתיכות בייקון, זיתים, עגבניות, פטריות, תערובת רוטב, יין, חרדל, וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים יחד.
3
מכסים תנור איטי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 6 עד 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס