עדיף-מאשר-כמעט-שום דבר עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה טובה יותר-מ-כמעט-כל דבר. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תערובת עוגת שוקולד גרמנית, ציפוי מוקצף, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-3 דקות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). להכין ולאפות עוגה לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב 15 דקות.
לתקוע העליון של עוגה חמה כל 1/2 אינץ ' עם קצה הידית של כף עץ.
טפטוף חלב מרוכז באופן שווה על גבי עוגה; תן לעמוד עד חלב נספג לתוך עוגה.
טפטוף עם ציפוי קרמל. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מכסים ומקררים על 2 שעות או עד צונן.
מורחים ציפוי קצפת מעל העוגה.
מפזרים חתיכות טופי. חנות מכוסה במקרר.