עדשים ביוגורט עשבי תיבול-ארוגולה
עדשים בעשב-יוגורט ארוגולה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, יוגורט, קלוף מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה עם עדשים וארוגולה, עדשים ירוקות עם ארוגולן ואספרגוס, ו סלמון פראי עם עדשים וארוגולה.
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את העדשים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 30 דקות.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
הוסף את ארוגולה ו blanch במשך 30 שניות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. לסחוט עודפי מים ולהעביר את ארוגולה למעבד מזון.
מוסיפים את הפטרוזיליה, טרגון ומנטה ומעבדים עד קצוץ דק.
להעביר את מחית למסננת ולסחוט כל נוזל עודף.
מעבירים את המחית לקערה גדולה.
מערבבים את היוגורט, מלפפון מגורר ועדשים לתוך פירה ארוגולה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מעבירים לקערות קטנות ומגישים.