עדשים ובטטות
עדשים ובטטות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, עדשים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. מתכונים דומים: עדשים עם בטטות, דאל עם עדשים אדומות ובטטות, ו עדשים ירוקות עם בטטות וכרוב.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני; להביא לרתיחה.
להוסיף עדשים; לבשל 35 דקות או עד עדשים הם מאוד רך.
ניקוז; בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים עדשים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מערבבים פירה בטטה.
פילאף עדשים עם וריאציה תפוחי אדמה מתוקים: מערבבים 3/4 כוס מבושל אורז חום או ארוך גרגר לתוך עדשים לפני עיבוד. המשך עם המתכון לפי ההוראות.