קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עובש אננס ליים חגיגי

עובש אננס ליים חגיגי
עובש אננס ליים חגיגי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. לך לחנות ותביא את גבינת הקרם של פילדלפיה, ג'לי בטעם ליים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עובש לימון הפוך אננס, עובש ג'לטין חמוציות-אננס, ו שכבת תפוז-עובש אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקז אננס, הזמנת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
הוסף מספיק מים קרים למיץ שמור כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; להפריש. מסדרים 7 פרוסות אננס בשכבה אחת על החלק התחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מניחים חצי דובדבן maraschino, בצד לחתוך, במרכז כל פרוסת אננס. קוצצים פרוסות אננס שנותרו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
טבעות אננסטבעות אננס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
4
מערבבים מים רותחים לתוך ג ' לטין בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים מיץ אננס; מערבבים היטב. שמור 1 כוס תערובת ג ' לטין; להפריש בטמפרטורת החדר. מקררים הנותרים תערובת ג ' לטין על 1-1/2 שעות או עד מעובה (כפית נמשך דרך עלים רושם מוחלט).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
מוסיפים אננס קצוץ לג ' לטין מעובה; כפית על פרוסות אננס במחבת. מקררים כ -30 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד (ג ' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף ג ' לטין שמור בהדרגה גבינת שמנת, מכות עם מקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים מעל שכבת ג ' לטין במחבת. מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות