עובש אננס ליים חגיגי
עובש אננס ליים חגיגי עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. לך לחנות ותביא את גבינת הקרם של פילדלפיה, ג'לי בטעם ליים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עובש לימון הפוך אננס, עובש ג'לטין חמוציות-אננס, ו שכבת תפוז-עובש אננס (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף מספיק מים קרים למיץ שמור כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; להפריש. מסדרים 7 פרוסות אננס בשכבה אחת על החלק התחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מניחים חצי דובדבן maraschino, בצד לחתוך, במרכז כל פרוסת אננס. קוצצים פרוסות אננס שנותרו; להפריש.
מערבבים מים רותחים לתוך ג ' לטין בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים מיץ אננס; מערבבים היטב. שמור 1 כוס תערובת ג ' לטין; להפריש בטמפרטורת החדר. מקררים הנותרים תערובת ג ' לטין על 1-1/2 שעות או עד מעובה (כפית נמשך דרך עלים רושם מוחלט).
מוסיפים אננס קצוץ לג ' לטין מעובה; כפית על פרוסות אננס במחבת. מקררים כ -30 דקות. או עד שנקבע אבל לא המשרד (ג ' לטין צריך להיצמד אצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
הוסף ג ' לטין שמור בהדרגה גבינת שמנת, מכות עם מקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל שכבת ג ' לטין במחבת. מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold.