קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עובש גבינה פסחא: פשקה

עובש גבינה פסחא: פשקה
עובש גבינה פסחא: Pashkan נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. אם יש לכם קצפת, גבינת איכר, שקדים טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עובש גבינת שמנת חמוציות, באפלו כנף גבינה עובש, ו עובש גבינה שמנת אגס שכבתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את גבינת הקוטג ' או גבינת האיכר, סוכר, גבינת שמנת וחלמונים ביצה, ערבוב לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקבוצות, לעבד את התערובת במעבד מזון, הוספת כמות שווה של שמנת לכל אצווה, עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העבר חזרה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את השקדים הקרקע, גרידת לימון, תמצית לימון, ותמצית וניל. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף אותם לתערובת הגבינה יחד עם הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
תמצית לימוןתמצית לימון
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מערבבים היטב.
6
קו עציץ פרחים נקי, בשימוש 8 כוס עם שכבה כפולה של גזה שטופה וסחוטה יבש. כפית את תערובת הגבינה לתוך מחבת מרופדת, ולאחר מכן לקפל את הקצוות של הגבינה בצורה מסודרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מניחים צלחת על הגבינה, ולאחר מכן משקל 2 קילו, כגון פחית, על הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
שים את העציץ בקערה גדולה מספיק כדי שהנוזל יתנקז לתוכה. להכניס למקרר לפחות 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
רוקן את הקערה. Unmold pashka על צלחת הגשה בזהירות להסיר את הגבינה. לקשט עם פירות מסוכרים, לחיצה על כמה מן הפרי לתוך pashka כדי ליצור את האותיות XP, אשר מייצג Khristos voskres ("ישו עלה").
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיותעוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה