עובש גבינה פסחא: פשקה
עובש גבינה פסחא: Pashkan נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. אם יש לכם קצפת, גבינת איכר, שקדים טחונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עובש גבינת שמנת חמוציות, באפלו כנף גבינה עובש, ו עובש גבינה שמנת אגס שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את גבינת הקוטג ' או גבינת האיכר, סוכר, גבינת שמנת וחלמונים ביצה, ערבוב לערבב.
בקבוצות, לעבד את התערובת במעבד מזון, הוספת כמות שווה של שמנת לכל אצווה, עד חלקה לחלוטין.
מערבבים את השקדים הקרקע, גרידת לימון, תמצית לימון, ותמצית וניל. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף אותם לתערובת הגבינה יחד עם הצימוקים.
קו עציץ פרחים נקי, בשימוש 8 כוס עם שכבה כפולה של גזה שטופה וסחוטה יבש. כפית את תערובת הגבינה לתוך מחבת מרופדת, ולאחר מכן לקפל את הקצוות של הגבינה בצורה מסודרת מעל.
מניחים צלחת על הגבינה, ולאחר מכן משקל 2 קילו, כגון פחית, על הצלחת.
שים את העציץ בקערה גדולה מספיק כדי שהנוזל יתנקז לתוכה. להכניס למקרר לפחות 12 שעות.
רוקן את הקערה. Unmold pashka על צלחת הגשה בזהירות להסיר את הגבינה. לקשט עם פירות מסוכרים, לחיצה על כמה מן הפרי לתוך pashka כדי ליצור את האותיות XP, אשר מייצג Khristos voskres ("ישו עלה").