קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

עובש גבינה שמנת אגס שכבתית

עובש גבינה שמנת אגס שכבתית
עובש גבינת שמנת אגס שכבתית עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גבינת השמנת של פילדלפיה, חצאי אגסים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עובש גבינת שמנת חמוציות, עובש דובדבן בינג שכבתי, ו שכבת תפוז-עובש אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים אגסים, שומר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מוסיפים מספיק מים לנוזל כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; מביאים לרתיחה בסיר קטן. קוצצים אגסים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מערבבים נוזלים רותחים לתוך ג ' לטין בקערה גדולה לפחות 2 דקות עד מומס לחלוטין. מערבבים ג ' ינג ' ר אייל קר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים 1 כוס של ג ' לטין לתוך 5 כוס עובש. להכניס למקרר כ -30 דקות או עד מעט מעובה (כפית נמשכת דרך עלים רושם מובהק). מסדרים חלק האגסים עובש, דוחף לתוך ג ' לטין עובש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
בינתיים, בהדרגה להוסיף ג ' לטין הנותרים גבינת שמנת בקערה גדולה, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב. מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים). מערבבים באגסים הנותרים ופקאנים. כפית על שכבת ג ' לטין בעובש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. לאחסן שאריות ג ' לטין עובש במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות