עובש גבינה שמנת אגס שכבתית
עובש גבינת שמנת אגס שכבתית עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גבינת השמנת של פילדלפיה, חצאי אגסים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עובש גבינת שמנת חמוציות, עובש דובדבן בינג שכבתי, ו שכבת תפוז-עובש אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אגסים, שומר נוזלים.
מוסיפים מספיק מים לנוזל כדי למדוד 1-1 / 2 כוסות; מביאים לרתיחה בסיר קטן. קוצצים אגסים; להפריש.
מערבבים נוזלים רותחים לתוך ג ' לטין בקערה גדולה לפחות 2 דקות עד מומס לחלוטין. מערבבים ג ' ינג ' ר אייל קר ומיץ לימון.
יוצקים 1 כוס של ג ' לטין לתוך 5 כוס עובש. להכניס למקרר כ -30 דקות או עד מעט מעובה (כפית נמשכת דרך עלים רושם מובהק). מסדרים חלק האגסים עובש, דוחף לתוך ג ' לטין עובש.
בינתיים, בהדרגה להוסיף ג ' לטין הנותרים גבינת שמנת בקערה גדולה, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב. מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים). מערבבים באגסים הנותרים ופקאנים. כפית על שכבת ג ' לטין בעובש.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold. לאחסן שאריות ג ' לטין עובש במקרר.