עוגות אננס טאיוואניות (Fung Li Su)
עוגות אננס טאיוואניות (Fung Li Su) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מים, בתוספת 2 כפות סוכר, חלמונים ביצה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות אננס סיניות/טייוואניות, רוזמרין טאיוואנית & וניל דבש עוגות אננס, ו אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את fronds ובסיס מן האננס. להחזיק אותו זקוף, לחתוך את העור העבה סביב האננס. קוצצים אותו לחצי לאורך. קוצצים כל חצי לרבעים לאורכם. חותכים את הרצועה העבה של ליבת האננס מכל רבעון לאורכו. קוצצים את האננס הנותר בגסות ומעבירים לסיר עם כוס 1 של מים וכוס 1 של סוכר.
מביאים תערובת אננס לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להפחית את החום בינוני או בינוני נמוך לבשל בבית רתיחה מהירה. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כבר מופחת עקביות עבה כמו ריבה והצבע הוא כתום, 2 עד 3 שעות. השתמש בבלנדר טבילה או להעביר למעבד מזון כדי לשבור בעדינות את כל נתחים גדולים הנותרים (לא יתר תהליך לתוך הדבק חלקה). אם התערובת נראית soupier לאחר צעד זה, להעביר שוב לסיר ולהמשיך להתבשל חשופה, ערבוב מדי פעם, עד התערובת יבשה מספיק כדי להרים עם היד שלך להתגלגל לתוך כדור. אתה צריך לפחות 1 כוס מילוי אננס זה.
מקציפים את הנותרים 2 כפות סוכר, חלמון ביצה, וחמאה בקערת ערבוב גדולה עד שמנת וחלק.
לטאטא יחד קמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח בקערה נפרדת. בהדרגה מערבבים את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים עד משולב היטב. טופס לשני כדורים לכסות עם לעטוף פלסטיק. תירגע לפחות 20 דקות.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 350 ° F.
חותכים כל כדור בצק ל 6 חתיכות בגודל שווה. לשטח חתיכה אחת נגד משטח מקורנן קלות לסיבוב 3 אינץ'.
מניחים 1 כף גדושה של מילוי אננס במרכז הסיבוב. בזהירות לקפל את הבצק סביב המילוי ולהקיף את הקצוות.
מניחים בצד התפר למטה על החלק התחתון של משטח מקומח קלות ולחץ על הכדור למטה בעדינות כדי לשטח את החלק העליון. השתמש מגרד ספסל בעדינות ללחוץ על הצדדים של הכדור כדי ליצור מלבן מחוספס. חזור עם בצק שנותר מילוי אננס.
מסדרים את המאפים בנפרד לפחות סנטימטר אחד על גיליון עוגיות ungreased.
אופים עד צמרות חיוורים זהוב חום, כ -30 דקות.
העברה למתקן קירור כדי להתקרר לפני ההגשה.