קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוגות בוקסטי

עוגות בוקסטי
עוגות בוקסטי הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 459 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, פלפל סדוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. פנקייקס בוקסטי, בוקסטי ובייקון, ו פנקייקס בוקסטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכסים את תפוח האדמה הגולמי בחלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים 1/4 כוס ציר עוף. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4
בסיר קטן מוסיפים את תפוחי האדמה הרבעים, הכרובית ומספיק ציר העוף לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. פעם אחת ברתיחה, מבשלים עד שהמזלג רך, 7 עד 10 דקות. מסננים את תפוחי האדמה והכרובית. בקערה בינונית מועכים את תפוחי האדמה והכרובית עם גבינת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה גדולה שלבו את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הכרובית הפירה ותפוחי האדמה ומקפלים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מוסיפים את הביצה לתערובת תפוחי האדמה הגולמיים, ואז מקפלים לתוך הכרובית והפירה. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו עוד מעט ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה. כשהוא חם מוסיפים 1 כוס מהתערובת ומורחים בעדינות בתבנית באופן אחיד עד לקבלת עיגול גדול (בקוטר 8 עד 9 אינץ'). מבשלים עד שהקצוות מתחילים להשחים קלות, 2 עד 3 דקות. הפוך בעדינות בעזרת מרית דקה וגמישה ובשל 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
11
ממלאים חצי במעט תבשיל שקע כפול ומקפלים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
12
מגישים עם שמנת חמוצה ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.