עוגות בוקסטי
עוגות בוקסטי הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 459 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, פלפל סדוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה טוב. פנקייקס בוקסטי, בוקסטי ובייקון, ו פנקייקס בוקסטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכסים את תפוח האדמה הגולמי בחלב.
מוסיפים 1/4 כוס ציר עוף. הניחו בצד.
בסיר קטן מוסיפים את תפוחי האדמה הרבעים, הכרובית ומספיק ציר העוף לכיסוי.
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. פעם אחת ברתיחה, מבשלים עד שהמזלג רך, 7 עד 10 דקות. מסננים את תפוחי האדמה והכרובית. בקערה בינונית מועכים את תפוחי האדמה והכרובית עם גבינת השמנת.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה וערבבו היטב.
מוסיפים את הכרובית הפירה ותפוחי האדמה ומקפלים לאיחוד.
מוסיפים את הביצה לתערובת תפוחי האדמה הגולמיים, ואז מקפלים לתוך הכרובית והפירה. אם התערובת סמיכה מדי, הוסיפו עוד מעט ציר עוף.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה. כשהוא חם מוסיפים 1 כוס מהתערובת ומורחים בעדינות בתבנית באופן אחיד עד לקבלת עיגול גדול (בקוטר 8 עד 9 אינץ'). מבשלים עד שהקצוות מתחילים להשחים קלות, 2 עד 3 דקות. הפוך בעדינות בעזרת מרית דקה וגמישה ובשל 2 דקות בצד השני.
מוציאים לצלחת וחוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
ממלאים חצי במעט תבשיל שקע כפול ומקפלים.
מגישים עם שמנת חמוצה ומפזרים עירית.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.