עוגות ביצת תינוק
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 276 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם ביצה, שמן זית, קרם כפול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו חמאת בוטנים וריבה בייבי סריג פשטידות, פשטידות בשר עם עוף, גזר גמדי & Nigella, ו פופס עוגה, פשטידות סוכריה על מקל, פשטידות מיני על מקל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 190c/375f/גז 5.
לשפשף קצת שמן זית לתוך 8 חורים של מאפין.
מגלגלים את המאפה דק למדי לחתוך עיגולים של מאפה כדי להתאים או קצת יותר גדול מחורי מאפין. השתמשתי בקערה קטנה.
בעדינות להקל על המאפה לתוך כל חור ולדקור את הבסיס פעם אחת עם מזלג. ניסיתי אפייה עיוורת אלה ולמען האמת, זה הסתדר טוב יותר כאשר דקרתי אותם במזלג. הרבה יותר קל.
אופים את המאפה במשך 5 דקות. הבסיסים יהיו עלו קצת. בעדינות לדחוף אותם עם החלק האחורי של כפית. תניח בצד.
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד רך שקוף, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את האפונה והעגבניות וחמים במחבת עם שאר החומרים במשך כמה דקות. מתבלים בפלפל שחור.
כפית קצת מתערובת הירקות לתוך כל מאפה.
לטאטא את הביצים עם שמנת או חלב ועונה עם פלפל שחור.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המקרים. להיות נדיב, אם הביצה נשפך על החלק העליון של המקרה קצת, זה באמת לא משנה כמו הביצה ייקבע בכל מקרה.
מפזרים כל עוגה עם קצת צ ' דר מגורד.1
אופים במשך 7-8 דקות נוספות עד הביצה מוגדר.הערה: אלה בשמחה לשמור במקרר במשך כמה ימים במיכל אטום, לחלופין, אתה יכול להקפיא אותם.