עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים
המתכון לעוגיות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגות בראוני עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגות בראוני ולנטיין עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. קו 10 סטנדרטי (1/3 כוס) כוסות מאפין עם מצעים נייר.
מערבבים חמאה, 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס, ושוקולד לא ממותק בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד שהתערובת נמסה וחלקה.
לטאטא את שני הסוכרים לתערובת שוקולד, ולאחר מכן לטאטא בביצים 1 בכל פעם.
לטאטא וניל, ואז קמח, אגוזי מלך, מלח, ו 3/4 כוס שוקולד צ ' יפס הנותרים. מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין מוכן (על 1/4 כוס לכל).
אופים קאפקייקס עד tester מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 20 דקות.
מעבירים קאפקייקס למתלה ומגניבים לחלוטין.
שים אבקת סוכר והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד התערובת היא חלקה, הוספת שמנת מתוקה על ידי כפית אם ציפוי עבה מדי כדי להפיץ.
מורחים ציפוי במערבולות מעל קאפקייקס.
מפזרים שבבי שוקולד או פצפוצי שוקולד. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. אחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)