עוגות דגים מצופות פולנטה עם רוטב עגבניות מתובל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פילה הליבוט, עגבניות שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגות פולנטה מצופות קוקוס עם רוטב ברי משולש, פולנטה עם רוטב עגבניות חריף, ו עוגות דגים מתובל עם רוטב טבילה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום וצ ' ילה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון עד מעובה, כ 10 דקות. מערבבים את רסק עגבניות ומים ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הטרגון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בסיר, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מסננים היטב מועכים קלות את תפוחי האדמה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מורחים את הפולנטה בצלחת עוגה. במעבד מזון, לשלב את הדגים, שום, פטרוזיליה, כוסברה, מלח, כמון, ביצה פלפל אדום מרוסק ודופק עד הדג קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
מעבירים לקערה ומקפלים פנימה את תפוחי האדמה. טופס את התערובת לתוך שתים עשרה עוגות 2 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה); מעיל עם פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים חצי מהעוגות דגים ומטגנים במחבת על חום גבוה בינוני עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברה למגש. חזור עם הנותרים 1 כף של עוגות שמן ודגים, התאמת החום אם העוגות לקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
12
מגישים את עוגות הדגים חמות או בטמפרטורת החדר עם רוטב העגבניות החם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.