עוגות דובדבן שוקולד
המתכון עוגיות שוקולד דובדבן מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, פודינג וניל, בטי עשיר & ציפוי שוקולד שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות שוקולד-דובדבן, עוגות דובדבן שוקולד, ו עוגות שוקולד-דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). הפוך ואופה עוגת לערבב לפי הוראות על תיבת עבור 24 עוגות, הוספת תמצית שקדים לבלילה. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ממש לפני ההגשה, להסיר כוסות אפייה נייר.
חותכים את הקאפקייק לחצי בצורה אופקית עם סכין משוננת. על החלק התחתון של הקאפקייק, כפית 1 כף מילוי עוגת דובדבנים; העליון עם 2 כפיות פודינג וניל. תחליף את החלק העליון של הקאפקייק.
ציפוי כפית לתוך קערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על 30 שניות גבוהות. מערבבים היטב עד רך מאוד וחלק, מיקרוגל 5 עד 15 שניות יותר במידת הצורך. כף 1 כף ציפוי מעל גבי cupcake. למעלה עם 1 דובדבן ממילוי עוגה.
חזור על שלבים 2 ו -3 עם קאפקייקס הנותרים.