עוגות הולי מושלגות
עוגות הולי עקופות שלג יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם ביצים, גרידת תפוז, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), עוגיות שוקולד מנטה עם עקף שלג, ו מתכון קאפקייק לחג עם עקף שלג דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
טיפ הסוכר, חמאה, פירות יבשים, דובדבנים שלמים, זנגביל, גרידת תפוזים ומיץ למחבת גדולה.
יוצקים את הרום, ברנדי או מיץ, ואז לשים על החום לאט להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי להמיס את החמאה. להפחית את החום ואת הבועה בעדינות, חשוף במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לתפוס על החלק התחתון של המחבת. להפריש עבור 30 דקות כדי להתקרר.
מערבבים את האגוזים, ביצים ושקדים טחונים לתוך הפרי, ואז לנפות את הקמח, אבקת אפייה ותבלינים. מערבבים הכל יחד בעדינות אבל ביסודיות. החובט שלך מוכן.
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
חמאה בשורה את הבסיס ואת הצדדים של פח מרובע 18 ס " מ עם נייר אפייה. כפית את העוגה מתערבבת לתוך הפח ומפלס את החלק העליון עם כף טבולה לתוך מים רותחים.
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 140c/120c מאוורר/גז 1 ומבשלים 1 hr יותר או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל. ישמור היטב עטוף בנייר כסף במשך 2 חודשים או להקפיא במשך 1 שנה.
בזהירות לחתוך את העוגה מרובע לשניים לקצץ את הקצוות, כך שאתה רואה את המרקם של העוגה על כל הצדדים.
מרדדים כל פיסת מרציפן על משטח מאובק עם סוכר הדובדבן עד הגודל של החלק העליון של כל עוגה.
בנדיבות מברשת את החלק העליון של העוגות עם ריבה, מקום ריבה בצד למטה על גבי מרציפן, ולאחר מכן לקצץ את מרציפן עודף עם סכין חדה.
הפוך את הדובדבן פונדנט לעקביות מתפשטת, ואז להפיץ על גבי העוגות כך שהוא פועל מעט על הקצוות. למעלה עם דובדבנים והולי, ואז לעזוב להגדיר. ישמור במיכל פלסטיק במקום קריר במשך 4-7 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "