קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגות הליבוט

עוגות הליבוט
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם $1.18 למנה נופל בתקציב שלך, עוגות הליבוט יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מרגרינה ללא חלב, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), עוגות תפוחי אדמה ורוטאבאגה בצבעי בצל (עוגות Neeps ו Tattie), ו עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים קלות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.מועכים את תפוחי האדמה, ולתת להם להתקרר מעט.בעוד תפוחי האדמה מתקררים, להמיס את המרגרינה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4
הסר את הבצל, להוסיף את הליבוט ומבשלים עד אטום ברחבי, לשבור דגים לחתיכות בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הליבוט, יחד עם כל מרגרינה הנותרים מן המחבת, לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים היטב.
7
מוסיפים את הביצה המוכה ו 2 כפות של פולנטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.טופס את התערובת לתוך 16 עוגות (2-1/2 אינץ ' רחב) באמצעות 1/4 כוס חלק כדי ליצור כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מפזרים את שאר הפולנטה על צלחת גדולה, ומעילים קלות את עוגות הדגים בפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מחממים שכבה דקה של שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיף את עוגות הדגים בקבוצות, בישול על 3 עד 4 דקות לכל צד, עד השחמה מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.