עוגות התעלפות מלאות
פאי התעלפות מלא דורש כ 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 720 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, פירורי קרקר גרהם, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגות התעלפות, ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ו Swoon Weeknight:: Enchiladas עוף פשוט.
הוראות
לנפות יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים פירורי קרקר גרהם.
מקציפים את החמאה ואת 2 המרכיבים הבאים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד רכות.
מוסיף ביצה ווניל, מכות עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך.
זרוק את הבלילה על ידי כף מעוגלתמלא 2 אינץ ' זה מזה על 2 גיליונות אפייה מצופה נייר קלף.
אופים, בקבוצות, ב 350 במשך 13 עד 15 דקות או עד סט וישבנים הם חום זהוב.
הסר עוגיות (על נייר קלף) כדי חוט מתלים, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
הפוך 12 עוגיות מעל, הצדדים התחתונים למעלה.
מורחים כל אחד עם 1 כף גדושה מילוי מרשמלו. למעלה עם 12 עוגיות שנותרו, הצדדים התחתונים למטה, ולחץ בעדינות כדי להפיץ מילוי לקצוות. להקפיא על נייר קלף מרופד אפייה 30 דקות או עד המילוי מוגדר.
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ בסיר בינוני על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים; מניחים שוקולד וקיצור בקערה בגודל בינוני עמיד בפני חום מעל מים רותחים. לבשל, ערבוב מדי פעם, 5 עד 6 דקות או עד נמס.
הסר מהחום, ולתת מגניב 10 דקות.
בינתיים, להסיר עוגיות במקפיא, ולתת לעמוד 10 דקות.
טובלים כל כריך עוגייה לחלוטין לתוך תערובת שוקולד מומסת. (השתמש במזלג כדי להסיר בקלות כריכים משוקולד.)
מניחים על נייר קלף מצופה תבנית אפייה.
מפזרים תוספות הרצוי, להקפיא 10 דקות או עד שוקולד מוגדר.
הערה: כריכי עוגיות עשויים להיות מכוסים בניילון נצמד ומאוחסנים במקרר עד 24 שעות.