עוגות חזרת תפוחי אדמה פריכות
עוגות חזרת תפוחי אדמה פריך דורש כ 44 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלק וקרם חזרת, ו עוגות בקלה ותפוחי אדמה פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את הבצל ותפוח אדמה. אבק עם הקמח ומערבבים כדי לפזר אותו.
מוסיפים את הביצים, חזרת, גרידת לימון, שמיר טרי, מלח ופלפל, ומערבבים עד לשלב טוב.
במחבת גדולה ללא מקל, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. ברגע שהבועות מן החמאה שוככות, כפית 3 כפות ערמות של תערובת תפוחי אדמה לתוך מחבת ה-saute. אני חוזר, מכין 8-12 פנקייקים. לבשל פנקייק על 4 דקות בכל צד, ומבטיח כי שני הצדדים משחימים היטב ואת תפוחי האדמה מבושל דרך. להפחית את החום של המחבת אם עוגות תפוחי האדמה בראונינג מהר מדי כדי לוודא בפנים מבושל לחלוטין.
הסר את העוגות לצלחת מרופדת נייר מגבת כפי שהם מסיימים, ומתבלים במלח בזמן חם. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולשמור בתנור 200 מעלות F להישאר חם עד מוכן לשרת.
כדי לשרת, להעביר עוגות תפוחי אדמה למגש ו לגרוף כל אחד עם קרם פרש. למעלה עם ענף של שמיר.