קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות חזרת תפוחי אדמה פריכות

עוגות חזרת תפוחי אדמה פריכות
עוגות חזרת תפוחי אדמה פריך דורש כ 44 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגות דגים תפוחי אדמה חדשות כתוש עם מיונז חזרת, פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלק וקרם חזרת, ו עוגות בקלה ותפוחי אדמה פריכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את הבצל ותפוח אדמה. אבק עם הקמח ומערבבים כדי לפזר אותו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצים, חזרת, גרידת לימון, שמיר טרי, מלח ופלפל, ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
שמיר טרישמיר טרי
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
3
במחבת גדולה ללא מקל, מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני-גבוה. ברגע שהבועות מן החמאה שוככות, כפית 3 כפות ערמות של תערובת תפוחי אדמה לתוך מחבת ה-saute. אני חוזר, מכין 8-12 פנקייקים. לבשל פנקייק על 4 דקות בכל צד, ומבטיח כי שני הצדדים משחימים היטב ואת תפוחי האדמה מבושל דרך. להפחית את החום של המחבת אם עוגות תפוחי האדמה בראונינג מהר מדי כדי לוודא בפנים מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את העוגות לצלחת מרופדת נייר מגבת כפי שהם מסיימים, ומתבלים במלח בזמן חם. אתה יכול לכסות אותם בנייר כסף ולשמור בתנור 200 מעלות F להישאר חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
כדי לשרת, להעביר עוגות תפוחי אדמה למגש ו לגרוף כל אחד עם קרם פרש. למעלה עם ענף של שמיר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמירשמיר