קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגות כריך גלידה

עוגות כריך גלידה
עוגות כריך גלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, גלידה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: איך להכין כריך גלידה טרופית, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. בשורה התחתונה של שני 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבתות אפייה עם נייר קלף וחמאה קלות את הנייר. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה, ולאחר מכן לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את אבקת הקקאו ומקציפים עד מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מעבירים לקערה ומקציפים בשני הסוכרים עד לשלב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את הקפה, חלב חמאה, ביצה וניל לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לטאטא בתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
8
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים, 15 עד 20 דקות. מגניב מעט המחבתות, ואז להתהפך על מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את העוגות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד לתקינות, כ-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
הסר את הגלידה מהמקפיא כדי לרכך, 10 עד 20 דקות. לנקות ולייבש את מחבתות האפייה, ואז בשורה כל אחד עם ניילון נצמד, עוזב בליטה 4 אינץ ' על כל הצדדים. לגרוף את כל הגלידה לתוך אחד המחבתות, אריזה אותו כדי להפוך שכבה עבה אפילו 1 אינץ'; חלקה עם מרית קיזוז קטן או את הגב של כף. מקפלים את לעטוף פלסטיק על הגלידה כדי לכסות אותו, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
שים 1 עוגה קפואה במחבת מרופדת פלסטיק הנותרים. לפתוח את שכבת הגלידה ולהפוך אותו על גבי העוגה; להסיר את לעטוף פלסטיק. מכסים עם העוגה שנותרה, לוחצים בעדינות. מקפלים את לעטוף פלסטיק על העוגה כדי לכסות אותו להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כאשר מוכן לשרת, לפתוח את העוגה לחתוך 9 ריבועים.
13
חותכים כל ריבוע לשניים כדי ליצור 2 מלבנים או משולשים.
14
צילום לוי בראון

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.