עוגות לזניה תרד
אם יש לכם מלח, ביצה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות לזניה, לזניה " קאפקייקס, ו עוגות לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. ספריי 6 כוסות מאפין ג ' מבו עם ספריי בישול
בשורה כל כוס מאפין עם 2 חצאי לזניה אטריות, חוצה את החלק התחתון של כוס, מתקרב הצדדים של כוס. כפית על 1 כף רוטב פסטה על אטריות בכל כוס.
בקערה בינונית, מערבבים תרד, גבינת ריקוטה, אורגנו, אבקת שום, מלח וביצה.
מניחים על 1/2 תערובת תרד כוס על רוטב בכל כוס מאפין; העליון כל אחד עם כ 3 כפות רוטב פסטה, 1 1/2 כפות גבינת מוצרלה ו 1 כפית גבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף.
אופים 35 דקות. לחשוף; אופים כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
תן לעמוד במחבת 10 דקות; להסיר מן המחבת, לשרת מיד. אם תרצה, לשרת עם רוטב פסטה נוסף.