עוגות לימון עם ציפוי לבנדר
המתכון עוגות לימון עם ציפוי לבנדר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 5 שעות אם יש לך מיץ לימון, תמצית vanillan, קרם של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגות Oolong עם ציפוי לבנדר, עוגות לבנדר עם ציפוי וניל שעועית, ו עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת עיזים לבנדר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 2 מרכיבים בסיר בינוני; לטאטא במי קוקוס ומשקאות מוגזים. מבשלים מעל חום בינוני נמוך 2 דקות, לטאטא רק עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, ולהקציף במיץ לימון.
משמנים קלות מחבת מאפין 12 כוס עם ספריי בישול. כפית 1/4 תערובת ג ' לטין כוס לתוך כל כוס של מחבת. צמרמורת 4 שעות או עד שנקבע לחלוטין.
בעדינות להפעיל סכין קטנה סביב הקצוות של כל כוס מאפין, ולהפוך תבנית אפייה על מחבת מאפין. מחזיק גיליון אפייה ומחבת יחד, הפוך ולהחזיק תחת מים זורמים חמים עד עוגות ג ' לטין unmold מחבת מאפין על גבי תבנית אפייה.
מניחים 12 כוסות אפייה על מגש הגשה; מניחים 1 עוגייה בכל כוס אפייה. מעל כל אחד עם עוגת ג ' לטין. צ ' יל 1 עד 2 שעות.
בינתיים, להכין ציפוי: לבנדר תהליך 1 כוס סוכר במעבד מזון 1 דקה או עד לבנדר הוא מרוסק דק.
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' לתוך החלק התחתון של דוד כפול מעל חום בינוני-נמוך; להביא מבשלים.
מניחים חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, תערובת לבנדר בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. תערובת לבשל, לטאטא כל הזמן, 9 עד 10 דקות או עד מדחום רושם 16
הסר מהחום, והכה במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי, באמצעות מצורף whisk, 3 עד 4 דקות או עד טופס פסגות נוקשות, מבריק. מערבבים וניל.
ציפוי כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. (לא חותם.) גזירה 1 בפינה של תיק לעשות חור קטן. ציפוי מקטרת על כל קאפקייק ג ' לטין.
* 1 משקה מוגז נוסף בטעם לימון עשוי להחליף.
הערה: אל תהסס לעשות אלה באמצעות מחבת ג ' מבו או מיני מאפין.