אם יש לך קמח, סוכר, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות דלעת מייפל עם זיגוג מייפל, ביסקוויטים מייפל-אגוז, ו עוגיות אגוז שיבולת שועל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקום מתלה תנור במרכז התנור; חום עד 375 מעלות. קו גיליון אפייה עם קלף; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב קמח לכל מטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה במעבד מזון; דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים חמאה; דופק עד לתערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה, על 10 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מעבירים לקערת ערבוב. (לחלופין, לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח עוגה, אבקת אפייה, וסודה לאפייה לקערת ערבוב, ולאחר מכן לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה חול גס עם כמה גושים בגודל אפונה.) מערבבים באוכמניות ופקאנים. בכוס מדידה, מערבבים יחד את חלב החמאה, סירופ, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ רק עד שהכל נרטב; הבצק יהיה דביק.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות לטפוח לתוך מעגל רק תחת 1 אינץ ' עבה; לטפוח את הקצוות עם הידיים עד שהם אפילו וחלק, ואז לחתוך 8 פלחי. השתמש מרית להעביר את הפרוסות בנפרד גיליון אפייה מוכן, מרווחים אותם כמה סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מפזרים את הסוכר על הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
אופים במשך כ 20 דקות או עד המשרד למגע וזהב קלות על הקצוות והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברה למתלה להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.