עוגות משמש-פקאן-ברי
עוגות משמש-פקאן-ברי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 154 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גליונות בצק עלים, ברי, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות ברי אגוזים מתובלות, ברי ואספרגוס עוגת פילו, ו ברי וקרמל פטריות מיני טארטים.
הוראות
אופים פקאנים ב 350 במחבת רדודה במשך 10 עד 15 דקות או עד קלוי; מגניב.
הסר קליפה מגבינה; לחתוך גבינה ל 24 קוביות, ולהניח בצד.
רול מאפה לתוך 15-x 10 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות; לחתוך 24 ריבועים. מתאים ריבועים לתוך מחבתות מאפין מיניאטורי, הארכת פינות מעט מעל שולי כוס.
אופים מאפה ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד שהוא מתחיל חום.
הסר מהתנור, ולחץ בעדינות על הידית של כף עץ למרכז כל מאפה, ויוצרים קונכיות טארט.
כפית 1/2 כפית משמר לתוך כל קליפה; למעלה עם קוביית גבינה וחצי פקאן.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה נמסה; לשרת מיד.
* ניתן להחליף 24 קרקרים עם יין וגבינה. למעלה כל קרקר עם 1/2 כפית שימורים, גבינה, וחצי פקאן; מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה. לצורך בדיקה, אנו משתמשים קרקרים גורמה פרימה.