קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

עוגות סופגנייה

עוגות סופגנייה
מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו שמן, ביצה, ריבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 24 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, פופס עוגה, פשטידות סוכריה על מקל, פשטידות מיני על מקל, ו מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את piecrust, ואז לחתוך אותו לרצועות על 2 1/2 אינץ 'רחב, ובכל מקום בין 4 ל 6 אינץ' ארוך, תלוי מה גודל סופגניות אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
כפית כמות קטנה של מילוי לאורך במרכז כל רצועה. הקפד להשאיר פער קטן של בצק חשוף לאורך הקצוות הארוכים, הצרים, וגם בחלק העליון והתחתון של רצועת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
לטאטא את הביצה בקערה קטנה עם כף אחת של מים עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה קטנה, מברשת קלות אחד הקצוות הארוכים, הצרים של הבצק עם תערובת ביצה זו. בעדינות לקפל את הצד unbrushed של הקרום על המילוי לאורך, צובט אותו קלות עם האצבעות שלך או את הקוצים של מזלג על גבי הצד עם לשטוף את הביצה, כך שיש לך ארוך, צר "צינור" של קרום מלא. אל תדאגו למראה של "התפר" - מאוחר יותר, תוכל כפור את צמרות הסופגניות וזה יכסה את זה די יפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
צור את הצינורות לתוך מעגלים (כמו צינור פנימי!), צובט מסתיים יחד כדי ליצור תפר. אם אתה צריך עזרה שמירה על הקצוות, להשתמש קצת לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הגדר מחבת גדולה עם על 1 אינץ ' של שמן המכסה את החלק התחתון, מוגדר חום גבוה. לאחר הטמפרטורה הגיעה 191°, בעדינות למקם את הסופגניות במחבת כמה בכל פעם, טיגון כל צד 1 עד 2 דקות, או עד הזהב. היזהר בעת הפיכת העוגות, כפי שהם יהיו עדינים למדי בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
באמצעות כפית מחוררת, להסיר בעדינות את העוגות מהמחבת ומניח על מגבות נייר כדי כתם עודף שמן כפי שהם מגניב. אני לא אשקר, עוגות הסופגניות המטוגנות לא יהיו מושכות. אני אזכיר לך שוב: אנחנו שמים עליהם ציפוי וזורה כדי להפוך אותם לחמודים.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר התקרר, להפיץ כל עוגת סופגנייה עם ציפוי על החלק העליון, ומקשטים עם פצפוצים או קישוט הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
מגישים בטמפרטורת החדר.