עוגות סופגנייה
מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו שמן, ביצה, ריבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 24 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, פופס עוגה, פשטידות סוכריה על מקל, פשטידות מיני על מקל, ו מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את piecrust, ואז לחתוך אותו לרצועות על 2 1/2 אינץ 'רחב, ובכל מקום בין 4 ל 6 אינץ' ארוך, תלוי מה גודל סופגניות אתה רוצה.
כפית כמות קטנה של מילוי לאורך במרכז כל רצועה. הקפד להשאיר פער קטן של בצק חשוף לאורך הקצוות הארוכים, הצרים, וגם בחלק העליון והתחתון של רצועת הבצק.
לטאטא את הביצה בקערה קטנה עם כף אחת של מים עד חלקה. באמצעות מברשת מאפה קטנה, מברשת קלות אחד הקצוות הארוכים, הצרים של הבצק עם תערובת ביצה זו. בעדינות לקפל את הצד unbrushed של הקרום על המילוי לאורך, צובט אותו קלות עם האצבעות שלך או את הקוצים של מזלג על גבי הצד עם לשטוף את הביצה, כך שיש לך ארוך, צר "צינור" של קרום מלא. אל תדאגו למראה של "התפר" - מאוחר יותר, תוכל כפור את צמרות הסופגניות וזה יכסה את זה די יפה.
צור את הצינורות לתוך מעגלים (כמו צינור פנימי!), צובט מסתיים יחד כדי ליצור תפר. אם אתה צריך עזרה שמירה על הקצוות, להשתמש קצת לשטוף את הביצה.
הגדר מחבת גדולה עם על 1 אינץ ' של שמן המכסה את החלק התחתון, מוגדר חום גבוה. לאחר הטמפרטורה הגיעה 191°, בעדינות למקם את הסופגניות במחבת כמה בכל פעם, טיגון כל צד 1 עד 2 דקות, או עד הזהב. היזהר בעת הפיכת העוגות, כפי שהם יהיו עדינים למדי בשלב זה.
באמצעות כפית מחוררת, להסיר בעדינות את העוגות מהמחבת ומניח על מגבות נייר כדי כתם עודף שמן כפי שהם מגניב. אני לא אשקר, עוגות הסופגניות המטוגנות לא יהיו מושכות. אני אזכיר לך שוב: אנחנו שמים עליהם ציפוי וזורה כדי להפוך אותם לחמודים.
לאחר התקרר, להפיץ כל עוגת סופגנייה עם ציפוי על החלק העליון, ומקשטים עם פצפוצים או קישוט הדובדבן.