עוגות עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות קרם בוסטון. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 74 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, משחת שעועית וניל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cupcakes קרם בוסטון, Cupcakes קרם בוסטון, ו Cupcakes קרם בוסטון.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד. תניח את הסוכר בצד. ואז, בקערה קטנה, לערבב את הקמח ללא גלוטן, אגוז מוסקט ומלח יחד עם מזלג ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד על מהירות בינונית, להכות את החמאה עם מצורף משוט עד החמאה היא אור בצבע ורך.
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן הפעל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה והוסף ביצה 1 בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב במלואו בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלוש תוספות, מתחלפים עם החלב והשמן, מתווספים בשתי תוספות, משלבים באופן מלא כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, לעצור את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך. לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך.
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
לשים את כל זה ביחד: באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה המרכזים מתוך cupcakes מקורר ולהסיר. מלאו את הקאפקייקס עם קרם מאפה וניל. צינור שוקולד מרינג שוקולד מרינג איטלקי כהה כדי לכסות את החלק העליון של כל קאפקייק מקורר.
להביא את המנה או מיכל רדוד עבור קרם מאפה סיים ליד הכיריים, ויש לי לעטוף פלסטיק בקרבת מקום גם כן. למדוד את חמאת וניל שעועית להדביק לתוך מיכל קטן ולהביא ליד הכיריים.
יוצקים את החלב וסוכר 1/4 כוס לתוך סיר כבד לחלוט על אש בינונית עד החלב מתחיל קיטור. אל תרתיח את החלב!
בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר כדי לשלב ולמנוע כל גושים בקורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את כל חלמונים ביצה וחלמון ביצה.
לטאטא את תערובת חלמון הביצה עד חלקה לחלוטין משולב, ולאחר מכן להביא לאזור התנור ולהגדיר את הקערה עם החלמונים על גבי מגבת צלחת לחה.
כאשר החלב מהביל, להסיר מן החום.
לטאטא את תערובת חלמון הביצה כל הזמן, לאט לשפוך את החלב בזרם יציב לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלב משולב עם תערובת חלמון הביצה, יוצקים אותו בחזרה לתוך הסיר ולחזור לחום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא ולהביא אותו לרתיחה.
בואו תערובת חלמון הביצה להרתיח במשך 1 דקה (ולהמשיך לטאטא כל הזמן כך גושים לא טופס!) ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים בחמאה וממרח שעועית וניל, ולאחר מכן לשפוך את כל התוכן של הסיר לתוך המנה הרדודה.
מיד לכסות את פני השטח של קרם מאפה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מגניב, על 1 שעה. לאחר מגניב, להסיר מהמקרר להקציף עד חלקה לחלוטין גוש חינם. למלא שקית צנרת עם קרם מאפה ולהניח בצד עד שאתה צריך את זה.
למדוד את הסוכר ו 1/4 כוס מים לתוך סיר כבד וחום על חום גבוה עד תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, 15 עד 20 דקות (להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד את הטמפרטורה).
בעוד הסוכר הוא בישול, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית בקערת הערבוב של תערובת לעמוד לשלב שיא רך (לבנים ייראה קצף ולבן). היזהר לא להצליף יותר מדי את הלבנים (אם החלבונים ביצה מתחיל להיראות גושי, אז הם כבר קצפת יתר על המידה. אם זה יקרה, לזרוק אותם ולהתחיל שוב! אם הלבנים מכים מהר יותר מאשר הסוכר הוא בישול, להנמיך את מהירות המיקסר. אתה תמיד יכול להגביר את המהירות אם אתה צריך!)
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף.
בעוד חלבוני הביצה הם מצליף במהירות בינונית, בעדינות לשפוך את סירופ הסוכר למטה בצד של קערת ערבוב. להפוך את המהירות עד גבוה שוט עד קערת ערבוב כבר לא מרגיש חם למגע, על 7 דקות.
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מרווח, עד השוקולד נמס לחלוטין.
סובב את מהירות המיקסר חזרה לבינונית והוסף את החמאה בגושים קטנים עד שהיא משולבת לחלוטין. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את משחת שעועית וניל ומלח ים. הפעל את המיקסר בחזרה במהירות בינונית-נמוכה עד הדבק וניל מעורבב לחלוטין דרך קרם חמאה. כפית כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של קרם חמאה לתוך שוקולד מריר נמס ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת השוקולד חזרה לקרם חמאה ומצליפים היטב, עוצרים את המיקסר כדי לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שכל השוקולד משולב.
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בעוד אתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את קרם חמאה לתוך שקית צנרת.