תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגות קרם בוסטון. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 74 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, משחת שעועית וניל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Cupcakes קרם בוסטון, Cupcakes קרם בוסטון, ו Cupcakes קרם בוסטון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו שני מחבתות מאפין 12 כוס עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לפצח את הביצים לתוך מיכל קטן ולהניח בצד. תניח את הסוכר בצד. ואז, בקערה קטנה, לערבב את הקמח ללא גלוטן, אגוז מוסקט ומלח יחד עם מזלג ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה של מערבל לעמוד על מהירות בינונית, להכות את החמאה עם מצורף משוט עד החמאה היא אור בצבע ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הסוכר לחמאה וממשיכים להכות עד שהסוכר משולב באופן אחיד בחמאה. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה. לאחר מכן הפעל מחדש את המיקסר במהירות נמוכה והוסף ביצה 1 בכל פעם, מחכה עד שהוא משולב במלואו בתערובת החמאה לפני הוספת הביצה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לאחר כל הביצים נוספו, לעצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל החמאה משולבת עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלוש תוספות, מתחלפים עם החלב והשמן, מתווספים בשתי תוספות, משלבים באופן מלא כל תוספת לתוך הבלילה לפני המעבר לשלב הבא. במידת הצורך, לעצור את המיקסר לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה, ולאחר מכן לחדש ערבוב על נמוך. לאחר שכל המרכיבים היבשים והחלב שולבו עם תערובת החמאה, ממלאים באופן שווה את חללי מחבת הקאפקייקס שני שלישים מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים את העוגות עד החלק העליון של כל קאפקייק הוא מעט קפיצי למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מהתנור ומיד להפוך את הקאפקייקס מתוך המחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן לעוגות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
10
לשים את כל זה ביחד: באמצעות corer תפוח או סכין, הליבה המרכזים מתוך cupcakes מקורר ולהסיר. מלאו את הקאפקייקס עם קרם מאפה וניל. צינור שוקולד מרינג שוקולד מרינג איטלקי כהה כדי לכסות את החלק העליון של כל קאפקייק מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
קרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
רול פירות צהוב אחד
11
להביא את המנה או מיכל רדוד עבור קרם מאפה סיים ליד הכיריים, ויש לי לעטוף פלסטיק בקרבת מקום גם כן. למדוד את חמאת וניל שעועית להדביק לתוך מיכל קטן ולהביא ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
קרם מאפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
12
יוצקים את החלב וסוכר 1/4 כוס לתוך סיר כבד לחלוט על אש בינונית עד החלב מתחיל קיטור. אל תרתיח את החלב!
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
בינתיים, לטאטא יחד את עמילן התירס ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר כדי לשלב ולמנוע כל גושים בקורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את כל חלמונים ביצה וחלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
14
לטאטא את תערובת חלמון הביצה עד חלקה לחלוטין משולב, ולאחר מכן להביא לאזור התנור ולהגדיר את הקערה עם החלמונים על גבי מגבת צלחת לחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
כאשר החלב מהביל, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
16
לטאטא את תערובת חלמון הביצה כל הזמן, לאט לשפוך את החלב בזרם יציב לתוך תערובת חלמון הביצה. לאחר כל החלב משולב עם תערובת חלמון הביצה, יוצקים אותו בחזרה לתוך הסיר ולחזור לחום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. המשך לטאטא ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
בואו תערובת חלמון הביצה להרתיח במשך 1 דקה (ולהמשיך לטאטא כל הזמן כך גושים לא טופס!) ולאחר מכן להסיר מהחום. מערבבים בחמאה וממרח שעועית וניל, ולאחר מכן לשפוך את כל התוכן של הסיר לתוך המנה הרדודה.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מיד לכסות את פני השטח של קרם מאפה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד מגניב, על 1 שעה. לאחר מגניב, להסיר מהמקרר להקציף עד חלקה לחלוטין גוש חינם. למלא שקית צנרת עם קרם מאפה ולהניח בצד עד שאתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצות
19
למדוד את הסוכר ו 1/4 כוס מים לתוך סיר כבד וחום על חום גבוה עד תערובת הסוכר מגיע 250 מעלות F, 15 עד 20 דקות (להשתמש מדחום ממתקים כדי לאמוד את הטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גריסי פנינה לבנים
20
בעוד הסוכר הוא בישול, לנצח את החלבונים ביצה על מהירות בינונית בקערת הערבוב של תערובת לעמוד לשלב שיא רך (לבנים ייראה קצף ולבן). היזהר לא להצליף יותר מדי את הלבנים (אם החלבונים ביצה מתחיל להיראות גושי, אז הם כבר קצפת יתר על המידה. אם זה יקרה, לזרוק אותם ולהתחיל שוב! אם הלבנים מכים מהר יותר מאשר הסוכר הוא בישול, להנמיך את מהירות המיקסר. אתה תמיד יכול להגביר את המהירות אם אתה צריך!)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
21
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להצליף.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
22
בעוד חלבוני הביצה הם מצליף במהירות בינונית, בעדינות לשפוך את סירופ הסוכר למטה בצד של קערת ערבוב. להפוך את המהירות עד גבוה שוט עד קערת ערבוב כבר לא מרגיש חם למגע, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
23
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מרווח, עד השוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
24
סובב את מהירות המיקסר חזרה לבינונית והוסף את החמאה בגושים קטנים עד שהיא משולבת לחלוטין. עצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את משחת שעועית וניל ומלח ים. הפעל את המיקסר בחזרה במהירות בינונית-נמוכה עד הדבק וניל מעורבב לחלוטין דרך קרם חמאה. כפית כמות קטנה (כ 1/2 כוס) של קרם חמאה לתוך שוקולד מריר נמס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
משחת וניל
שוקולד מריר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
25
מוסיפים את תערובת השוקולד חזרה לקרם חמאה ומצליפים היטב, עוצרים את המיקסר כדי לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שכל השוקולד משולב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
26
להתאים שקית צנרת פלסטיק 18 אינץ ' עם קצה כוכב 847 ולסובב את התיק ממש על ידי הקצה כדי למנוע את קרם חמאה דולף החוצה. בעוד אתה תופס את שקית צנרת ממש מעל קצה הכוכב עם היד שלך, לקפל את החלק העליון של שקית צנרת על היד שלך כפית את קרם חמאה לתוך שקית צנרת.