קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות עם רוטב תות חם

עוגות עם רוטב תות חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגות קצרות עם רוטב תות חם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1565 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו אבקת אפייה, מיץ חמוציות, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכונים דומים: נקטרינה חמה ועוגות אוכמניות, וופלים עם רוטב תות חם, ו אנצ'ילדות קרפ תות שדה עם רוטב וניל חם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים יחד תערובת אפייה, חמאה מומסת ומיץ חמוציות בקערה גדולה, עד שנוצר בצק רך. זרוק פנימה 4 תלוליות אחידות על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
תערובת אפייהתערובת אפייה
חמאהחמאה
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מפזרים את החלקים עם סוכר ואופים במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים ומצננים לחלוטין.
1
בקערה בינונית מקציפים יחד סוכר, עמילן תירס ומיץ חמוציות. במחבת גדולה שלבו תותים עם תערובת עמילן תירס. מערבבים יחד ומביאים לרתיחה על אש בינונית ומקפידים לערבב לעתים קרובות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 5 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
תותיםתותים
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
1
בקערת ערבוב גדולה שהתקררה, שלבו את השמנת הכבדה ואבקת הסוכר והקציפו במיקסר ידני עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מערבל ידמערבל יד
2
להגשה חותכים כל עוגה מקוררת לשניים אופקית ומניחים תחתית על צלחות הגשה. כף כמה כפות מרוטב התותים החם על כל אחת מתחתיות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
3
מניחים צמרות עוגה על פירות. כף על עוד קצת רוטב תות ומעליו תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
פירותפירות
4
בקערה של מעבד מזון משלבים קמח, אבקת אפייה ומלח. דופק למשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מוסיפים קיצור ודופק עד שהתערובת דומה במרקם לקמח תירס. אם אין לכם מעבד מזון, העבירו יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קיצורקיצור
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
חותכים את הקיצור בעזרת מזלג או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה במרקם לקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
השתמש במתכונים הקוראים לתערובת אפייה של ביסקוויק או לכל מטרה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.