עוגות ענבים טריות
עוגות ענבים טריות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 410 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, מיץ לימון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות ענבים, עוגות ריבת ענבים ארוחת בוקר, ו עוגות ענבים מזוגגות עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחית 1 1/2 כוסות ענבים במעבד. מסננים מחית ענבים, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
יוצקים 1/2 כוס מיץ ענבים לתוך קערה גדולה; להשליך כל מיץ שנותר.
חותכים 4 3/4 כוסות ענבים לאורכו במחצית; מוסיפים את כל הענבים מיץ בקערה.
מוסיפים סוכר, 6 כפות קמח, ומיץ לימון; לזרוק כדי להתמזג היטב.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים 1 גיליון מאפה על משטח מקומח קלות לכיכר 11 אינץ'.
חותכים רק מספיק מאפה מפינות כדי ליצור מעגל מחוספס.
העברת מאפה ל 1 תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים 1 כף קמח מעל מרכז מאפה, משאיר 2 1/2 אינץ ' גבול רגיל. כפית חצי תערובת ענבים, כולל מיצים, למרכז של מאפה. מקפלים מאפה הקצוות מעל ענבים, ויוצרים גבול 2-עד 2 1/2 אינץ'. ענבי נקודה עם 1 כף חמאה. חזור עם שאר החומרים עבור הטארט השני.
אופים עוגות עד קרום הם חום זהוב ומיצי ענבים מבעבעים, על 45 דקות (גבול הקרום ייפתח מעט). עוגות מגניבות לטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)