עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טריפל לימון בייבי עוגות עם קרם פודינג לימון, עוגות פודינג לימון לשניים, ו עוגות פודינג לימון.
הוראות
קל לרסס שמונה ramekins 6-אונקיה עם ספריי בישול ירקות ולסדר אותם במחבת קלייה קטנה.
בסיר קטן, לשלב את החלב עם גרידת לימון ולהביא רק לרתיחה. מסננים את החלב דרך מסננת לתוך קערה בינונית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם 6 כפות של הסוכר במהירות גבוהה בינוני עד אור ורך, על 5 דקות. במהירות בינונית, לנצח את החלמונים, 1 בכל פעם, עד incorporated. באמצעות כפית, מערבבים בקמח, מיץ לימון וחלב חדור עד בשילוב.
בקערה גדולה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את 3/4 הנותרים כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד החלבון ביצה הם המשרד מבריק. עבודה בקבוצות, בעדינות לקפל את מרנג לתוך הבלילה רק עד בשילוב.
כפית הבלילה לתוך ramekins מוכן.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד סדקים קטנים מופיעים על גבי כל עוגה. באמצעות מלקחיים, להעביר את ramekins למתלה כדי מגניב.
במעבד מזון או בלנדר, מחית את משמשים עם שימורים, מים, מיץ לימון ומלח עד חלקה.
תריץ סכין קהה מסביב לכל עוגה ותהפוך אותה לצלחת קינוח. כפית את רוטב משמש סביב העוגות ומגישים.