קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פודינג שוקולד-מנטה

עוגות פודינג שוקולד-מנטה
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות פודינג שוקולד מנטה, מיני עוגות שוקולד מנטה, ו מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. חמאה קלה שש 3/4-כוס ראמקינס או כוסות פודינג. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מחום וקריר מעט.
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, חלמונים ביצה, ו 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים קמח לכל מטרה ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים תערובת שוקולד, תמצית מנטה, ומלח; להכות רק עד incorporated. מחלקים תערובת שוקולד בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins על תבנית אפייה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
8
אופים עוגות עד הקצוות נקבעים אבל המרכזים נראים מבריקים ועדיין לזוז מעט כאשר ramekins הם מזועזעים בעדינות (בודק מוכנס למרכזים יוצא עם הבלילה הרטובה המצורפת), כ 11 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הסר עוגות מהתנור; להפעיל סכין קטנה סביב כל עוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים צלחת קטנה על גבי 1 ramekin עם עוגת פודינג. באמצעות כפפות תנור או מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ramekin בחוזקה יחד היפוך, המאפשר עוגה להתיישב על צלחת. חזור עם עוגות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים כל עוגה עם אבקת סוכר או קקאו ממותק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
12
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
מקשטים עם עלי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)