עוגות פודינג שוקולד-מנטה
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגות פודינג שוקולד מנטה, מיני עוגות שוקולד מנטה, ו מנטה שוקולד צ'יפס מיני עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה קלה שש 3/4-כוס ראמקינס או כוסות פודינג. מערבבים שוקולד וחמאה בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, חלמונים ביצה, ו 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מוסיפים קמח לכל מטרה ומכים עד מעורבב.
מוסיפים תערובת שוקולד, תמצית מנטה, ומלח; להכות רק עד incorporated. מחלקים תערובת שוקולד בין ramekins מוכן.
מניחים ramekins על תבנית אפייה. (ניתן להכין 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
אופים עוגות עד הקצוות נקבעים אבל המרכזים נראים מבריקים ועדיין לזוז מעט כאשר ramekins הם מזועזעים בעדינות (בודק מוכנס למרכזים יוצא עם הבלילה הרטובה המצורפת), כ 11 דקות.
הסר עוגות מהתנור; להפעיל סכין קטנה סביב כל עוגה כדי לשחרר.
מניחים צלחת קטנה על גבי 1 ramekin עם עוגת פודינג. באמצעות כפפות תנור או מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ramekin בחוזקה יחד היפוך, המאפשר עוגה להתיישב על צלחת. חזור עם עוגות שנותרו.
מפזרים כל עוגה עם אבקת סוכר או קקאו ממותק.
מקשטים עם עלי נענע ומגישים.