עוגות פיות מושלגות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגות פיות מושלגות עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-143 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, גלגלית זהב סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מושלגת, עוגיות עץ מושלגות, ו קינוח פירות הרי הרוקי מושלג.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
קו 18 חורים של 2 x 12-גומות לחמנייה עם מקרים עוגת נייר. ממיסים חמאה וקריר במשך 5 דקות, עצה לתוך קערה גדולה עם כל מרכיבי העוגה, ולאחר מכן להכות יחד במשך 1-2 דקות עד חלקה.
כפית את תערובת העוגה לתוך המקרים עוגה, ממלא אותם שלושה רבעים מלאים (כף גדושה הוא על הזכות).
אופים במשך 15-18 דקות עד משחימים קלות המשרד למגע. מגניב על מתלה תיל.
כדי להפוך את הדובדבן, לשים את ביצה לבן ומיץ תפוזים לתוך קערה חסינת חום, לנפות את הסוכר הדובדבן, ולאחר מכן להגדיר על מחבת של מים רותחים. באמצעות מקציף יד חשמלי, לטאטא את הדובדבן במשך 7 דקות עד שהוא מבריק ועומד פסגות רכות.
הסר מהחום, ואז לטאטא במשך 2 דקות נוספות עד שהוא מקורר מעט.
חותכים דק את המדוזות פירות. כפית הדובדבן על העוגות, מערבלים אותו בסכין, ואז לקשט עם פרוסות של פירות ג ' לי וכמה כדורי כסף. השאר לסט. העוגות ישמרו עד 3 ימים בקופסת העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "