קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות פירות ואגוזים בחינם

עוגות פירות ואגוזים בחינם
פירות טופס חינם פשטידות אגוז הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ביצים, ריבת פירות, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת פלורנטין בחינם, לזניה בצורה חופשית, ו טארט תפוחים בחינם (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט כל צנוברים במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב, עד חום שווה וריחני, על 2 עד 3 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
דופק את 3/4 כוס צנוברים מגניב וסוכר במעבד מזון עד הקרקע דק, כ 15 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיף את הקמח, קמח תירס, מלח, חמאה ודופק עד בשילוב, כ -10 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מוסיפים את הביצה והדופק עד שהתערובת מתאחדת בבצק רך, כ -5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
5
לפרוס גיליון 8 על 11 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. מחלקים את הבצק שווה ל 6 כדורים ומניחים על הנייר, ומשאירים לפחות 4 אינץ ' בין כל אחד. לחץ למטה קלות כדי להפוך אפילו דיסקים, ולכסות עם גיליון נייר אחר. עם סיכה מתגלגל בקלילות לגלגל על כל הסדין לעשות סיבובים על 5 אינץ ' בקוטר. החלק נייר על תבנית אפייה ומקרר לפחות 1 שעה או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
6
הסר את גיליון הנייר העליון וחתוך את הקלף ל-6 ריבועים (סביב עיגולי הבצק).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מניחים 2 כפות עמוסות ריבה על כל מעגל ומפיצים אותו באופן שווה עם החלק האחורי של כף מעל הקרום, ומשאירים גבול 1 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. מקפלים ומשחררים את הבצק מעבר לקצה הריבה, כדי להכין פשטידה כפרית חופשית. (השתמש בקצה הקלף או מגרד ספסל כדי להרים את הקצוות של הבצק מעל; זה קל יותר ככה. ראה תמונה.) חזור עם הדיסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
8
לטאטא את חלמון הביצה עם כפית של מים ומברשת על הקצוות של קרום עם זה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מפזרים צנוברים שנותרו על לשטוף את הביצה. מקררים פשטידות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
ביצהביצה
10
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים פשטידות עד חום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן להגדיר במשך 5 דקות לפני העברת עם הנייר על מתלה כדי מגניב.
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידה, קצפת או יוגורט, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה
יוגורטיוגורט