קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות צנצנת קרם קוקוס

עוגות צנצנת קרם קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות צנצנת קרם קוקוס. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 993 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלב קוקוס, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגות קרם קוקוס, עוגות קרם קוקוס וופי, ו מיני עוגות קרם קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.לחלופין, אם באמצעות בלנדר מאפה, לטאטא יחד את החומרים יבשים בקערה גדולה. לפזר את החמאה באופן שווה על תערובת הקמח, ומערבבים את המעיל עם תערובת הקמח. באמצעות תנועה מהירה, כלפי מטה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים, הפיכת הקערה ולאחר מכן צולל חותך לתוך התערובת שוב ושוב. ייתכן שיהיה עליך להפסיק מדי פעם להחליק חתיכות של חמאה מהלהבים בחזרה לתוך הקמח. המשך חיתוך עד התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
טפטוף ב 3 כפות של המים ולהשתמש במזלג או האצבעות שלך כדי לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
עבור העוגות: קו 6 צנצנות חצי ליטר עם קרום החמאה עם המאפה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
7
בינתיים, מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מורחים את הקוקוס המיובש באופן שווה על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור, וטוסט עד הזהב, כ 5 דקות. לאחר הקוקוס מתחיל חום, זה יכול overdarken במהירות, אז לצפות מקרוב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר מהתנור ומיד להעביר קערה רדודה או צלחת ולתת מגניב לחלוטין (לא להשאיר אותו על המחבת החמה או שזה ימשיך לחום). הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
התאימו פיסת נייר קלף / אפייה לכל צנצנת מרופדת במאפים, הרחיבו אותה מעבר לשוליים, ומילאו אותה במשקולות עוגה . מסדרים את הצנצנות על תבנית אפייה/מגש, מניחים בתנור ואופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מוציאים מהתנור, מרימים את הנייר והמשקל, מחזירים את הצנצנות לתנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה נראה יבש וזהוב, כ-5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מדף אפייה לפני המילוי.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
בינתיים, בקערה, לטאטא את החלמונים עד מעורבב. תניח בצד. הגדר מסננת בסדר-mesh מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
בסיר, לטאטא יחד את חלב הקוקוס, חלב, 2/3 כוס הסוכר, קורנפלור, והמלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מניחים על חום בינוני ומבשלים, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה קיטור ובועה בקצוות של המחבת, 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר מהחום.
17
בהדרגה להוסיף על 1/2 כוס של תערובת חלב חם חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
יוצקים את התערובת לתוך הסיר תוך ערבוב כל הזמן. להחזיר את המחבת לחום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מעובה עקביות puddinglike והוא רק מתחיל בועה, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
הסר מהחום ומאמץ דרך המסננת לתוך הקערה. מערבבים את הוניל ו 1 כוס קוקוס קלוי (שומרים את שארית תוספת הפשטידות). מכסים בניילון נצמד, לוחצים על העטיפה ישירות על פני השטח של התערובת, ומקררים עד שמצונן היטב, לפחות 3 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
ממש לפני הרכבת העוגה, במערבל לעמוד מצויד מצורף שוט, מקציפים את הקרם עד על שילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
21
מוסיפים את הסוכר ואת השוט עד פסגות רכות טופס. (או, השתמש בקערה גדולה ומערבל כף יד או מקציף.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
22
כפית על 3/4 כוס הקוקוס מילוי לתוך כל צנצנת להחליק את צמרות. למעלה את המילוי עם 2 עד 3 כפות של קצפת, ואז מפזרים את הקוקוס הקלוי שמורות באופן שווה על הקרם.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
23
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 2 ימים ולאחר מכן לשרת צונן או בטמפרטורת החדר. אי אפשר להקפיא את העוגות האלה.